Genveje


Grundmoduler

Diplomuddannelsen i ledelse har tre obligatoriske moduler: det personlige lederskab og forandring, ledelse af medarbejdere og faglig udvikling samt organisation, udvikling og samskabelse.

De tre obligatoriske moduler er særligt tilpasset til Københavns Kommune.

De fælles københavnerrammer for ledelse, kodeks for tillid, charter for arbejdsfællesskaber, KKs mellemformstyre og økonomistyring er på forskellig vis en del af den faglige rammesætning på modulerne. De tre moduler har hver sit faglige fokus, og er med til at skabe sammenhæng mellem dig selv, dine medarbejderrelationer og din organisation.
Læs mere om et eller flere af de obligatoriske moduler i venstre side af menuen.

Vær opmærksom på, at der er en række oplysninger, du skal indtaste når du tilmelder dig: Du skal skrive hvilken forvaltning du er ansat i, samt angive rammeindkøbsnummer, brugerID og EAN på din tilmelding. 

Om kontrakten mellem Københavns Kommune og Københavns Professionshøjskole

 
Københavns Kommune har indgået aftale med to forskellige leverandører om diplomuddannelsen i Ledelse. Københavns Professionshøjskole er fra 1. juli 2020 og de næste to år frem leverandør på Delaftale 1, der omfatter særligt tilrettelagte obligatoriske moduler for KK samt en række valgmoduler og afgangsprojekt på åbne hold. 

Den nye kontrakt er netop underskrevet, og du har derfor nu mulighed at tilmelde dig obligatoriske moduler, valgmoduler og afgangsprojekt til efteråret 2020.

Vi har etableret en særlig tilmeldingsfrist til moduler med start i ugerne 35, 36 og 37 2020 til ledere og medarbejdere fra Københavns Kommune.

Tilmeldingsfrist for moduler

De tre særligt tilrettelagte obligatoriske moduler til KK starter i 2020 op i uge 37. 

Kontakt Studieservice

Kontakt os hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding, optagelse, eller hvis du har brug for yderligere information om din uddannelse.

 

Kontakt os på

Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

 

Mandag til torsdag 

kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00

Tilmelding og information

Du skal huske at angive din arbejdsmail, EAN-nummer, bruger-ID og rammeindkøbsordrenummer når du tilmelder dig.

Åben for tilmelding

Navn
Sted
Startdato
Pris: kr. 14.200,-
Pris: kr. 11.940,-
Pris: kr. 11.940,-
Pris: kr. 11.940,-