Genveje


Opbygning af Diplomuddannelsen i ledelse

Uddannelsen Diplom i ledelse er et 2½-årigt deltidsstudium svarende til 1 årsværk (60 ECTS-point).

Uddannelsen omfatter 3 obligatoriske moduler på hver 10 ECTS-point og 3 valgmoduler på hver 5 ECTS-point samt et obligatorisk Afgangsprojekt på 15 ECTS-point. Hvert modul afsluttes med en eksamen. Alle moduler udbydes som enkeltmoduler, dog er uddannelsens grundmoduler tilrettelagt med progression svarende til følgende semesterforløb:

 • Det personlige lederskab og forandring (10 ECTS-point)
 • Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling (10 ECTS-point)
 • Organisation, udvikling og samskabelse (10 ECTS-point)

Undervisningen på de lukkede obligatoriske moduler på 10 ECTS gennemføres på 7 undervisningsdage á 6 timer, 1 webinardag m. vejledning samt 4 planlagte ledelsesaktiviteter i egen praksis i løbet af en periode på cirka 16 uger.

Undervisningen på de åbne valgmoduler gennemføres på 4 undervisningsdage á 6 timer samt en studiegruppedag, hvor deltagerne selv tilrettelægger og gennemfører forskellige typer ledelsesaktiviteter på baggrund af en underviserudarbejdet ramme og opgave. Valgmodulerne forløber over en periode på 8 uger.

 

Kontakt os

 • Kontakt studieadministrationen

  Kontakt os hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding, optagelse, eller hvis du har brug for yderligere information om din uddannelse.

   

  Kontakt os på

  Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

  Mandag til torsdag kl. 9.00-14.00
  Fredag kl. 11.00-14.00