Genveje


Valgmoduler

Du kan tage et eller flere valgfrie moduler som en del af din lederuddannelse. Med valgmodulerne kan du specialisere dig inden for den gren af ledelse, som du brænder for.

Københavns Professionshøjskole udbyder en lang række valgfrie moduler. Valgmodulerne er en del af Diplomuddannelsen i ledelse for ledere i Københavns Kommune, men udbydes samtidig også til andre studerende som åbne moduler. 

 

Du kan enten tage modulerne som enkeltfag eller som en overbygning og specialisering af dit lederskab i forlængelse af  grundmodulerne.  

 

Valgmodulerne udfolder og stille skarpt på forskellige afgrænsede ledelsestematikker og giver dig mulighed for at få en fokuseret viden indenfor det pågældende moduls faglige tema.
I alle valgmoduler foregår undervisningen i en vekslen mellem oplæg, refleksion og eksempler fra deltagernes egen ledelsespraksis. 

 

Læs mere om et eller flere af valgmodulerne i venstre side af menuen. 

Vær opmærksom på, at der er en række oplysninger, du skal indtaste når du tilmelder dig:
Du skal skrive hvilken forvaltning, du er ansat i, samt angive rammeindkøbsnummer, referencenummer, brugerID og EAN på din tilmelding.   

Prisen på valgmoduler er ekskl. litteratur til modulerne.

Kontakt Studieservice

Kontakt os hvis du har spørgsmål til adgangskrav, tilmelding, optagelse, eller hvis du har brug for yderligere information om din uddannelse.

 

Kontakt os på

Tlf. 72 48 75 40 / evu@kp.dk

 

Mandag til torsdag 

kl. 9.00-14.00
Fredag kl. 11.00-14.00

Tilmelding og information

Du skal huske at angive din arbejdsmail, EAN-nummer, bruger-ID og rammeindkøbsordrenummer når du tilmelder dig.

Åben for tilmelding

Navn
Sted
Startdato
Pris: kr. 5.900,-
Pris: kr. 5.900,-